Magazin > VIP
29 ogledov

"Mami mi tako ali tako ne bi verjela"

Špela grošelj Facebook
Mama pevke Špele Grošelj upa, da bo dočakala vnuke.

Prvoaprilska šala, s katero je pevka Špela Grošelj poskušala za nos potegniti svojo mamo, na žalost ni uspela. "Mamica draga moja ... decembra boš BABI," ji je v SMS-sporočilu napisala pevka, mama pa ji je odgovorila: "Ja, bi bila vesela, ampak 1. april. Delaj na tem."

Pevka je pojasnila, da ji mama, tudi če ne bi bil 1. april, tega ne bi verjela. "Z mami sva tako povezani, da je z vsem, kar se dogaja v mojem življenju, na tekočem. Tudi če ne bi bil 1. april, bi podvomila, ker je s tem ne bi seznanila preko SMS-sporočila. Že nekaj let vem in imam izdelan cel načrt, kako ji bom to sporočila."

Na vprašanje, ali ji mama pogosto namigne, da bi bila rada babica, pa pevka odgovarja, da ji večkrat reče, da bi – glede na to, da jih šteje že 70 – rada dočakala vnuke. "Tudi jaz upam, da jih bo. Bomo delali na tem. Saj mi je napisala, naj delam na tem. Enkrat bo, ko bo pravi čas in okoliščine. Bo pa presenečenje. Bog ve, kdaj bo to."

Nikoli marala prvoaprilskih šal

Sicer pa pevka ni ljubiteljica prvoaprilskih šal. Jo je pa nekoč nekdo dobro potegnil za nos. "Ko sem v fitnesu tekla na tekaču, mi je nekdo rekel, da je nekdo trčil v moj avto in naj grem hitro pogledat, da mi ne bo ušel. In jaz naravnost s tekača na parkirišče, kjer pa seveda ni bilo nič. Ta je bila res dobra."

Komentarjev 1
  • razumnik 09:23 02.april 2014.

    mucho photoshop na fotki