Magazin > VIP
25 ogledov

Manca dahnila usodni da

Manca in Miha sta skočila v zakonski stan. Žurnal24 main
Manca Zver, ki je pred kratkim postala mamica, je stopila pred oltar. S svojim izbrancem in zaročencem Miho Matičičem sta usodni da dahnila v okolici Kamnika.

Poroko, ki se je odvijala v krogu najbližjih sorodnikov in prijateljev, je potrdil nevestin oče, Milan Zver, ki pa nam več podrobnosti o sami svatbi ni želel izdati. Manca in Miha sta si zaželela klasično poroko, ki sta ji dodala svoj pečat. Preden sta skočila v zakonski stan, pa sta mladoporočenca praznovala tudi fantovščino in dekliščino.

Hčerka nekdanjega ministra za šolstvo in njen zaročenec sta skupaj leto in pol, a še sama ne vesta, koliko časa sta pravzaprav v zvezi. "O tem, koliko časa sva skupaj, imava različne poglede. Miha šteje, da sva skupaj od trenutka, ko sva se prvič zagledala," pravi Manca. Decembra se jima je rodila hčerka Tarja, nekaj tednov pred tem pa je prvega otroka povila tudi Mančina mlajša sestra Urška.

23-letna lepotica je nase prvič opozorila leta 2006, ko je postala miss Hawaiian Tropic. Največje ogorčenje javnosti je po osvojitvi žgečkljivega naziva sprožilo njeno pojavljanje v reviji Playboy in izjave brez dlake na jeziku. Pred dvema letoma pa je Manca najavila, da je z burnim življenjem v soju medijskih luči opravila za vedno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.