Magazin > VIP
140 ogledov

Manca: Nisem več samska

Manca Špik Anže Petkovšek
Manca Špik je priznala, da je njeno srce končno oddano, kdo je srečni izbranec, pa še ne želi izdati.

Manca Špik je na Facebooku že decembra dražila z romantičnimi objavami, a je bila takrat okoli svojega ljubezenskega življenja še zelo skrivnostna, zdaj pa nam je le izdala, ali tista romanca še tli: "Še vedno tli oziroma zdaj že kar lepo gori. Srečna sem in zaljubljena. Nisem več samska. Kaj več pa bom izdala jeseni." 

Le kdo je lepi Manci ogrel srce? Glede na to, da je po zmagi na Emi, kjer je kot spremljevalna pevka na odru delala družbo Tinkari Kovač, skočila v objem bivšemu fantu in poslovnemu partnerju Primožu, smo jo vprašali, ali sta morda obudila staro ljubezen. Pevka pravi, da ni tako: "S Primožem sva zelo velika prijatelja, on je moj zaveznik. Poleg Raaya je bil prav on v studiu najbolj ponosen, da mi je uspelo nekaj dodati in da grem na Eurosong."

Kdo je torej skrivnostni gospod in ali ga bo Manci res uspelo skrivati do jeseni? Glede na to, da nam je namignila, da ljubezen že lepo gori, vmes pa je bila mesec in pol na turneji po Avstraliji, je morda za ogenj poskrbela kar na poti. Pevka se je v deželo tam spodaj namreč odpravila z bivšim možem Helene Blagne Mitjo Zamanom, Heleninim bratom Hajnijem Blagnetom, komikom Klemnom Koširjem in bivšim fantom Primožem. Je srečni izbranec morda kdo od naštetih?

 

Komentarjev 4
  • antitrust 13:39 15.marec 2014.

    Srečno, Raay in Manca

  • rogg 12:16 15.marec 2014.

    Ho ho, ... pa kaj...

  • Bučka 11:15 15.marec 2014.

    zih je s Hajnijem