Magazin > VIP
38 ogledov

Manca praznovala 30. rojstni dan

Manca Špik praznovanje rojstni dan
1/18
Žurnal24 main
S spremenjeno podobo in veliko zabavo je pevka Manca Špik stopila v novo obdobje. Velikega praznovanja je bila zelo vesela.

Včeraj zvečer je pevka Manca Špik na Ljubljanskem gradu praznovala svoj 30. rojstni dan. Povabila je cel kup znanih Slovencev, ki so ji pri srcu. Z njo se je tako veselilo veliko glasbenikov, televizijskih in radijskih voditeljev, manekenov in manekenk. "Prišli so vsi medijski obrazi, s katerimi se dobro razumem," je povedala in dodala, da je bila s praznovanjem zelo zadovoljna.

Prejela je ogromno daril, med drugim veliko šopkov, rož, uhanov, ogrlic, knjig, nekaj zgoščenk in DVD-jev. Prijatelji pa so jo prijetno presenetili s prav posebnim darilom, potovanjem na Florido. S fantom Primožem se bosta čez lužo odpravila na začetku januarja, pevka pa se potovanja zelo veseli.

Med praznovanjem je pevka tudi zapela. Nastopila je s skupino Victory, s katero pripravlja nekaj koncertov. Praznovanje, ki je trajalo do sedme ure zjutraj, pa si bo najbolj zapomnila po tem, da so spili vso pijačo, pojedli vso hrano ter da je bila z ljudmi, ki so ji pri srcu.

Zvezdnica, ki je bila zadnja tri leta svetlolaska, je presenetila z novo barvo pričeske. Po novem rdečelaska se je odločila, da je čas, da spremeni podobo. Ker ima spremenjeno avtorsko ekipo, od zdaj pa bo pripravljala drugačno glasbo, si je rekla, da je potrebna tudi stilska sprememba. "Vsi so me pohvalili, sama se dobro počutim," je povedala.



S starostjo pa nima težav. Ne počuti se trideset, ampak zelo mlado. "Sem zelo otročji človek," pove v smehu in doda, da bodo trideseta prinesla neko lepo obdobje, da ima še več zagona in da se čuti zrelo.

Čez nekaj let pa se vidi tudi v vlogi mamice. Pravi, da načrtuje otroka, kar bo njena največja izpolnitev. Takrat pa se bo, kot je še povedala, svoji novi vlogi popolnoma predala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.