Magazin > VIP
191 ogledov

Manca Špik je postala mačeha

Manca Špik C.C.
Življenjske prelomnice in spremembe so dobrodošle ter velikokrat dobre. Tudi za Manco Špik, ki po selitvi na Obalo uživa v morskem zraku, prosti čas, ki ji ostane ob obveznostih med Ljubljano in Primorsko, pa rada preživi tudi s partnerjevo hčerko.

Zdi se, da se Manca Špik vrača na svoj začetek. Ker prihaja z Bohinjske Bele, kjer je živela na vasi v hiši, se zdaj resnično počuti kot doma. Zaradi partnerja se je namreč preselila v hišo v eni od vasic na Obali, kjer čas preživlja tudi s partnerjevo hčerko."Moj partner ima hčerko, ki hodi v prvi razred in je niti v sanjah ne bi rada premikala iz njenega naravnega okolja kam drugam. Sem se maksimalno potrudila in prilagodila ter sploh ni bilo govora, da bi on prišel v Ljubljano. Pa tudi, če boš Primorca zaprl v Ljubljano, se mu bo zagotovo zmešalo. Otrok je na prvem mestu," je na vprašanje, zakaj se partner ni preselil k njej v prestolnico, odgovorila Manca in povedala, da se z deklico zelo dobro razumeta: "Trudim se, da bi ji bila čim boljša prijateljica in da bi se imela v moji družbi lepo. Mislim, da mi gre in mi tudi kaže zelo dobro, nanjo sem se navezala, ona pa tudi name, se mi zdi, saj se imava super."

Tudi sicer se Manca na Obali počuti odlično. Kot nam je zaupala, ima tam družinske prijatelje, saj je z družino že od nekdaj hodila na slovensko morje, zato pozna kar nekaj kotičkov, kamor se rada vrača. "Živeti tam je lutšno. Čisto druga klima, bolj je toplo, ljudje so zelo prijazni, skratka neko novo doživetje. Je pa res, da se še malo privajam, nisem še 100-odstotno utečena, ampak saj vsaka stvar rabi svoj čas. Sem bila kljub vsemu v Ljubljani 18 let, zato je to kar prehod."

Selitev na Obalo je bila za Manco že štirinajsta selitev, obenem pa tudi velika življenjska prelomnica, za katero si želi, da ne bi bila edina: "Bomo videli, kaj bo življenje prineslo. Želim si družine, to vedno povem. Ampak, ko bo čas, bo tudi to prišlo. Ko bo najbolje zame. S tem se poskušam čim manj obremenjevati in načrtovati ali o tem razmišljati, ker so to stvari, ki pridejo takrat, ko so zrele in ne ko jih ti želiš."

Komentarjev 5
  • Avatar krojac
    krojac 13:49 22.februar 2015.

    Verjetno so ji všeč že rabljeni moški,bo vsaj imela otroke.

  • stela 15:20 21.februar 2015.

    Džizs Manca....kako nagravžno so retuširal sliko...pa k sploh ni treba, si brez tega zadost luštna:)

  • marabunta 12:29 21.februar 2015.

    če bi rad bral doktorsko dizertacijo g. Smitha, pojdi v knjižnico,.... tam je itak ogromno "težkih" del, ki te bodo zadovoljile