Magazin > VIP
9317 ogledov

Manca Špik jezna na policista

Manca Špik Saša Despot
Se vam zdi to pošteno?

Zadnji dnevi za pevko Manco Špik niso bili najbolj prijetni... Ker so ji izdrli modrostni zob, je bila v velikih bolečinah. Svoje sledilce je vprašala za nasvet, kako omiliti bolečino in nekdo ji je predlagal, naj žveči klinčke. Lepotica je pozneje sporočila, da je pomagalo!

A bolečine niso bile edina stvar, ki so priljubljeni pevki pokvarile dan. V "zgodbi" na družbenem omrežju je razkrila, da jo je na cesti ustavila policija in jo oglobila za 120 evrov, ker je med vožnjo uporabljala mobilni telefon. Manca je možem v modrem poskušala razložiti, da mobilnega telefona ni uporabljala, ampak je le pogledala na zaslon, kar pa jih ni omehčalo.

Svoje sledilce je zato vprašala, ali se jim zdi pošteno, da so ji, čeprav ni telefonirala, naložili tako visoko kazen. Mnenja so bila deljena. Kaj pa vi pravite?

 

Komentarjev 15
  • rd2dmk2 22:11 19.julij 2021.

    ok, nisem na strani dotične gospe, ampak poglejmo tole situacijo. na mobilcu ima aplikacijo za iskanje poti in je preverila, če je na pravi poti.. kakšna pa bi bila potem kazen za tistega šoferja, ki vse to med vožnjo počene ...prikaži več v avtu, ki mu to omogoča tovarniško vgrajena multimedijska oprema ? da ne omenjam, kako med meniji iskati nastavitev klime in pa vklop zadnjega brisalca.

  • bogdan76 19:48 19.julij 2021.

    GOSPA IMA TRI OČESA.

  • vera23 16:31 19.julij 2021.

    Tiho bi raje bila!