Magazin > VIP
137 ogledov

Manca Špik o svoji nosečnosti

manca špik Facebook
Priljubljena pevka Manca Špik nam je ob sladkem pričakovanju razkrila svoje počutje.

"Načeloma se počutim zelo lepo. Nobenih težav ali slabosti nimam. Sem malo okorna, ampak še vedno sem aktivna in delovna, tako da to včasih občutim, kot da sploh ne bi bila noseča. Spim pa tudi povsem normalno," je občutke ob sladkem pričakovanju pokomentirala Manca Špik.

Suha postava kljub nosečnosti

Glede tega, da ima trebuh v primerjavi z nekaterimi drugimi nosečnicami relativno majhen in glede vsesplošno suhe postave kljub nosečnosti, je priljubljena pevka, ki bo rodila marca, pojasnila: "Glede na mojo višino je bilo to tudi za pričakovati. Visoka dekleta imamo to srečo, da se teža malo razporedi, tako mi je vsaj rekla zdravnica. Načeloma sem se zredila osem kilogramov, noge pa imam še vedno suhe. Veliko ljudi mi pravi, da se mi sploh ne vidi, da sem noseča" in dodala: "Ne morem se najesti naenkrat, bolj večkrat in po malem jem, ampak se trudim, da se ne prekršim. Če pa se, je pri tem v igri največkrat sladoled. Se pa še vedno redno rekreiram."

Skrivnostna glede imena

Glede imena je bila pevka precej skrivnostna: "Ime bo sestavljeno iz štirih črk, začne pa se na L. Spola pa še ne bom razkrila." Pri trenutnem stanju pa je v prvi vrsti zelo zadovoljna z angažiranostjo svojega partnerja: "Partner mi pomaga pri vsem. Z nama živi tudi njegova hči, ki bo kmalu stara osem let in vsi med seboj se zelo podpiramo."

 

Hja, kar si nosečka zaželi, to tudi dobi! Saj je prav tako, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.