Magazin > VIP
23280 ogledov

Manca Špik priznava, da ga je ljubila

Manca Špik osebni arhiv
Ob tem pa razkrila, da to ni le njena zgodba, temveč zgodba večine ljudi.

V bogati 17-letni karieri je Manca Špik izdala že skoraj petdeset pesmi, od tega jih je kar nekaj pristalo na vrhu slovenskih glasbenih lestvic. Udeležila se je tudi številnih glasbenih prireditev, kot so: Melodije morja in sonca, Slovenska popevka in Ema ter s svojimi nastopi navdušila strokovno žirijo in kar je najpomembneje, občinstvo ter poslušalce. Zdaj se Manca predstavlja z novo, avtorsko pesmijo, z naslovom Res sem te ljubila, za katero je posnela tudi videospot. Marsikdo bo ob naslovu pomislil, da je pesem osebnoizpovedna, a nam Manca hitro razkrije, da je to življenjska zgodba večine njenih poslušalcev.

"Ne želim omejevati interpretacije posameznika. Seveda se besedilo, ki ga je napisal Rok Lunaček, na nek poseben način dotika tudi mene, a dotika se tudi drugih, saj je tematika ljubezenska, življenjska, zato se resnično lahko vsakdo najde v njej. Želim si, da si bo vsak poslušalec ob poslušanju ustvaril svojo zgodbo, zgodbo, ki se bo dotikala njega. Moram pa dodati, da je pesem Res sem te ljubila zame mnogo bolj srečna, kot bi marsikdo utegnil pomisliti."

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 07:10 26.oktober 2022.

    Naivna je bila, ker je imela moškega bolj rada kot Boga. Potem je nečistovanje naredilo svojo škodo v zvezi, ... tako kot povsod.