Magazin > VIP
46 ogledov

Manci se je izpolnila dolgoletna želja

Manca Špik C.C.
Manca Špik se odpravlja novim izzivom naproti, kar je s seboj prineslo tudi petmesečni odhod v tujino.

"Nič ni še formalno, zato o tem še ne morem govoriti. Lahko le povem, da se za pet tednov odpravljam v tujino in da bo moj odhod delavne narave," je skopa z informacijami pevka Manca Špik, ki dodaja le, da gre za sanjsko priložnost: "O tem ne morem govoriti sama, saj je za mamo še ekipa ljudi, je pa nekaj, kar sem si želela že dolgo časa in se mi je končno uresničilo, tako da sem zelo vesela."

Katera je ta želja, Manca ni želela izdati, ali je nov izziv povezan z glasbo, zato bi šlo lahko tudi za kaj drugega. Lani je na primer dobila priložnost čez lužo in postala obraz (in telo) znamke eksotičnih koktajlov Slim Rock podjetja Pure California Beverages. Se ji kaj podobnega obeta tudi letos ali pa se ji ponudil povsem nov izziv. Nekateri domači mediji namreč ugibajo, da bi Manca v tujini lahko vodila kakšen resničnosti šov, kot je na primer Paradise Hotel.

Komentarjev 2
  • Therzy 18:25 02.avgust 2013.

    Površno delo "novinarke".

  • Therzy 18:24 02.avgust 2013.

    A je to res petmesečni odhod v tujino, kot piše pod naslovom? V glavnem besedilu naj bi Manca namreč rekla " Lahko le povem, da se za pet tednov odpravljam v tujino in da bo moj odhod delavne narave," <br ...prikaži več />Tukaj bi seveda moralo tudi pisati, da je njen odhod DELOVNE narave, torej povezan z delom.Prosim, bodite malce bolj pozorni pri pisanju člankov.Pa še nekaj: Katera je ta želja, Manca ni želela izdati, ali je nov izziv povezan z glasbo, zato bi šlo lahko tudi za kaj drugega.Tale stavek nima glave in repa. Manca ni želela izdati, kakšna je ta želja in ali je nov izziv povezan z glasbo, zato bi lahko šlo tudi za kaj (povsem) drugega. Tole se že malce bolje sliši, kajne?Se ji kaj podobnega obeta tudi letos ali pa se ji ponudil povsem nov izziv.Na koncu tega stavka bi moral stati vprašaj, poleg tega pa spet ni smiseln. ...so ji ponudili povsem nov izziv? ...se ji je ponudil povsem nov izziv?Površno delo "novin