Magazin > VIP
553 ogledov

Manekenka hoče otroka pri 51. letih

elle mcpherson Profimedias
Elle Macphearson se že šesto leto trudi zanositi in čeprav ji še ni uspelo, se je odločila, da je čas za še enega otroka. Z možem sta se odločila za nadomestno mamo.

Manekenka Elle Macphearson, ki šteje že 51 pomladi se je odločila, da bi rada imela še enega otroka. Z možem Jeffreyjem Sofferjem se že šest let trudita, da bi zanosila, a jima sreča ni naklonjena. Ker se je Elle pred leti odločila, da bo dala svoja jajčeca za vsak slučaj zamrzniti, sta se odločila, da bosta otroka naredila po drugačni poti. Nadomestno mamo, ki bo nosila njunega otroka, sta baje že našla. Kot pravi Ella je "hvaležna vsem zvezdam, ki so ji pred leti narekovale, naj zamrzne svoja jajčeca“.

Ella ima sicer že dva sinova s francoskim finančnikom Arpadom Bussonom, poleg tega pa je tudi mačeha edinemu otroku Jeffreyja. Par se je poročil leta 2013, čeprav sta prvič stopila v zvezo že leta 2009, a sta se po treh letih. Ko je bil Jeffrey v letalski nesreči leta 2013, ga je Ella obiskala v bolnišnici in ljubezen se je ponovno rodila.

Pravi, da si otroka zelo želi, saj bi jo to ponovno povezalo z družino. "Trenutno je zelo težko. Moja sinova živita v Lonodnu, moj pastorek živi v Aspenu, moj mož pa je veliko časa v Miamuju.“

Komentarjev 1
  • punca05 10:30 25.marec 2015.

    celo življenje žurati, ostati lep in dobiti nadomestno mamo pri 51 letih. Super zadeva! Kar tako naprej. Ko pa otroci odrastejo te pošljejo v 3-pike, in iščejo mamo, ki jih je rodila. ZA REFERENDUM!