Magazin > VIP
17365 ogledov

Manekenka razkriva: Je to res razlog za Melanijino slabo angleščino?

Melania Trump
Prva dama ZDA že 20 let živi v Ameriki, naglasa pa se še vedno ni znebila.

To je verjetno tudi razlog, da Melania Trump tudi po slabem letu predsedovanja njenega moža le redkokdaj govori v javnosti. Lepotica se raje drži v ozadju in manekenka Victoria Silvstedt pravi, da to ni nič novega, saj je Melania po naravi zelo zadržana oseba.

Melania nima veliko prijateljev?

Vitoria in Melania se poznata že od mladosti, ko sta obe kot manekenki delali v Parizu. Skupaj sta celo stanovali. Švedinja ima teorijo, ki bi lahko razložila, zakaj Melania pri govorjenju v angleščini jeziku še vedno dela napake in se tudi po dvajsetih letih bivanja čez lužo ni znebila močnega naglasa. "Melania si pozornosti ni nikoli želela. Bila je zelo tiha oseba. Melania se naglasa ni znebila, ker se ne druži dovolj,“ pravi 43-letnica.

Melania naj bi sicer nedavno na vprašanje, kje bi najraje preživela božič, odgovorila, da na osamljenem otoku. No, na takšnih počitnicah se naglasa verjetno ne bo znebila ...

Komentarjev 17
  • sprehajalec 12:37 13.december 2017.

    Prva dama ZDA že 20 let živi v Ameriki, naglasa pa se še vedno ni znebila. Arnold Alois Schwarzenegger že 40 let živi tam, pa se ga tudi ni znebil, naglasa. Pa še uspel je zaradi njega.

  • matermila 11:35 13.december 2017.

    Al vam je firs lady trn v peti,al pa nimate kaj drugega pisat.Norci.

  • Papaja Popi 09:27 13.december 2017.

    Ledena .........čista resnica