Magazin > VIP
19 ogledov

Manekenka utrpela hude poškodbe obraza

Lisa D’Amato
1/3
Instagram
Lisa D’Amato, zmagovalka šova Ameriški top model, si je na snemanju filma hujše poškodovala obraz.

Lisa, ki je zmagala v 17. sezoni priljubljenega šova Ameriški top model, je na Instagramu objavila fotografije svojega obraza, na katerih se vidijo hude poškodbe, ki jih je dobila na snemanju filma Cowboys and Indians. 32-letna manekenka je na Facebooku pojasnila, kaj se je zgodilo. "Ko sem posnela svoj del, sva s soigralko izvajali kaskaderske in gimnastične gibe, ko je ona nenadoma izgubila ravnotežje, jaz sem padla na glavo, ona pa name. Vse skupaj se je zgodilo v treh sekundah," je nezgodo opisala Lisa in dodala, da je lahko srečna, da še ima vse zobe, ter da si ni zlomila vratu.

Poškodovano manekenko so takoj odpeljali v bolnišnico, potrebovala pa je tudi pomoč plastičnega kirurga. "Poslali so me na rentgen, nato pa k plastičnemu kirurgu. Nos sem si zlomila na treh mestih, zlomila pa sem si tudi zobni mostiček. Na čelu imam kar nekaj ureznin, prav tako na ustnicah in na bradi," je še razložila Lisa.

Blondinka po poškodbi ostaja optimistična, saj pravi, da plastični kirurgi pričakujejo, da bo že čez en mesec povsem zaceljena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.