Magazin > VIP
8 ogledov

Manekenka v smrt zaradi kritik

Claudia Boerner Youtube
Manekenka Claudia Boerner je po nastopu v televizijskem šovu doživela številne kritike na račun svojega videza, ki so imele tragičen vpliv na njeno življenje.

Nemško manekenko Claudio Boerner, ki se je marca pojavila v nemški različici televizijskega kuharskega šova The Perfect Dinner, so našli mrtvo v njenem stanovanju v mestu Vellmar v Nemčiji. Temnolasa lepotica naj bi izbrala pot v smrt po tem, ko so se po njenem nastopu v oddaji na spletu pojavili številni kritični komentarji na račun njenega videza in obnašanja v šovu, piše britanski DailyMail. Med drugim so jo obtožili, da se je v šov prijavila zgolj zaradi medijske pozornosti, privoščili pa so si tudi številne zlobne komentarje na račun njenih "umetnih prsi" in videza.

Oglasili so se tudi s televizijske hiše Vox, ki je predvajala oddajo, kjer so izjavili, da sicer ni gotovo, ali so bile za njeno odločitev res ključne kritike na spletu, ter izrazili sožalje družini in prijateljem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.