Magazin > VIP
131 ogledov

Manja Plešnar prizadela Anjo Baš

Manja Plešnar Anja Baš Žurnal24 main
Manja Plešnar je v svoji modni kolumni pograjala hlače Anje Baš, na kar se je pevka odzvala s čustvenim zapisom.

"Oh, Anja! Šlo je za TVOJ dogodek in te ni prešinilo, da bi bilo dobro najeti stilista? Tole je res daleč od sodobnega ali modnega, resnično je povsem ponesrečeno. Meni je kar nerodno zate," je stil pevke Anje Baš v svoji rubriki Modna mrha, kjer za revijo Nova ocenjuje slog znanih Slovenk in Slovencev, komentirala novinarka Manja Plešnar. Modni mrhi pa so šle v nos predvsem pevkine hlače: "Kaj si mislila, ko si oblekla puli, mu dodala nakit in nato pas, ki sploh ne stoji na mestu?! Mislim, vse skupaj je izredno 'šlampasto'. Najbolj pa me zmotijo hlače, ki bi jih lahko zamenjali za plenico. Tudi cenovno se mi zdi, da so nekje v rangu pampersk."


Manjin komentar je Anji očitno prišel do živega, saj je že naslednji dan na svojem Facebookovem profilu zapisala: "Draga Manja Plešnar. Zahvaljujem se ti za tvoj strokovni komentar na moj stil. Prepričana sem, da res obvladaš svoje področje. Jaz tudi svojega! A moje področje je glasba, ne moda. Zato tudi vlagam denar v svoj glasbeni razvoj, ne v stilista. Posebej pa ti želim povedati tole: moje 'pamperske' so imele poseben namen (tega nisem mislila obešati na veliki zvon, ker je precej osebno, ampak če že izzivaš). 'Pamperske' mi je kupil pokojni stari ata, ki je močno podpiral moj glasbeni razvoj, žal pa ni dočakal tega, da bi me videl na samostojni glasbeni poti. To je bil nekakšen tribute (poklon op. a.) njemu, če ga že ni bilo z mano."

"To je delo, za katero sem plačana"

A Manja se ne da; za Zurnal24.si je povedala, da je to pač del njene službe: "Delo modne mrhe opravljam z razlogom in poudarjam, da je to DELO, za katero sem plačana s strani delodajalca. Rubrika je prežeta s humorjem in cinizmom, ki nekatere zabava, drugih ne. To, da vsake toliko dobi odziv, je odlično. Če sem Anjo premaknila vsaj za milimeter, se bo morda od zdaj naprej dvakrat pogledala v ogledalo, preden se bo odpravila na javno prireditev ali lastno promocijo. Ker sem prepričana, da si želi biti tudi pohvaljena, naj si drugič omisli dobrega stilista. Za nasvet glede tega, koga naj izbere, lahko prosi tudi mene, z veseljem ji pomagam. Upam, da se bo zdaj malce pomirila in zadihala. Želim ji vse lepo in da me kdaj prijetno preseneti."

Komentarjev 5
  • Trovlak 18:37 30.januar 2014.

    Koji ku..c je ta Manja, da sme JAVNO pametovati in grajati drugje ljudi. Anjo lahko vsaj reši stilist, če je res temu tako. Dokler ta Manja pa rabi plastičnega kirurga, kar je veliko dražje in bolj komplicirano. Takšne attention whore ...prikaži več se itak zamerijo vsakemu takoj, ko goflo odprejo. Zato ni čudno, da ima takšno "delo", ker za kaj pametnejšega in dostojnejšega itak ni.

  • driving46 18:09 30.januar 2014.

    Močno dvomim, da delodajalci Manje Plešnar podpirajo tak primitiven način opisovanja slovenske modne scene. Gospodična ne samo, da se na modo zagotovo ne spozna, tudi slovenski jezik ni ravno njen najboljši prijatelj, mar ne? Je dandanes kritik lahko že vsak, ...prikaži več ki se ga pobere iz ceste? Sploh pa, gospodična Plešnar, zamudili ste priložnost, da bi pokazali vsaj malo osnovnega bontona in človeške topline. Verjamem, da vi zagotovo ne bi oblekli ali cenili stvari, ki bi vam jih kupil vaš dedek, saj bi vas bilo verjetno sram, ker se stari nebodigatreba zagotovo ne spozna na najnovejše modne snernice. Anja Baš si bo omislila stilista ali ne, to je njena svobodna volja, Manji Plešnar pa verjetno ne more pomagati noben strokovnjak.Anja Baš, bili ste čudoviti in globoko spoštujem vaše dejanje.

  • realna 17:32 30.januar 2014.

    Tipično-nasvete deli tisti ki ima najmanj pojma o zadevi. Naj se prej v ogledalo pogleda-ima s sabo še dosti dela preden se bo lahko na druge spravila. Za začetek naj si popravi tiste konjske zobe. To je sam slovenska wannabe Joan Rivers.