Magazin > VIP
375 ogledov

ManuElla se je ob razkritju skrušila

ManuElla RTV4/ zurnal24.si
Letošnja predstavnica Slovenije na Evrosongu ManuElla Brečko je v oddaji Zvezdana razkrila nedavno izgubo.

ManuElla se je Zvezdani Mlakar odprla glede izkušnje s karmično diagnostiko in tega, da verjame v posmrtno življenje. Povsem pa jo je pred kamerami skrušila izpoved o izgubi očeta, ki je lansko leto umrl za rakom.

27-letna pevka je povedala, da je bila od nekdaj očetova ljubljenka in da je bil izredno ponosen na njen glasbeni talent. Ko so mu leta 2014 diagnosticirali raka na prostati, je ob pomoči fanta in bratranca zanj skrbela eno leto, vse do njegove smrti. V bolnišnici je preživela sedem ur dnevno, mu sama povedala, da bo umrl in ga tudi odpeljala domov, tako kot si je želel. "Bilo je kruto obdobje in zelo veliko sem se morala naučiti. Da je življenje krasno, da ga moramo izkoristiti, se čim več naučiti, uživati, da smo tukaj, da uživamo. In da vsa ta negativna čustva, kot so jeza, transformiramo," je med drugim povedala.

Da nas bo ManuElla ta teden zastopala na Evroviziji, pa je, čeprav ga fizično ni bilo več ob njej, zaslužen prav oče, ki je hčerki zapustil svojega audija. ManuElla ga je en mesec vozila, nato pa ugotovila, da nima smisla voziti tako prestižen avto in ne početi tega, kar jo osrečuje. Zato je avto prodala, ves denar vložila v pesem, s katero se je prijavila na Emo in zmagala.

Komentarjev 1
  • izRODEk 22:13 09.maj 2016.

    Ta ubogi deklič si bo s to žalostno zgodbo o preminulem očetu zafurala svojo kariero še preden se bi utegnila ta morebiti sploh razviti.Zvezdana oz.oddaja, kot jo vodi, pa je le še en dokaz, da se je JZ ...prikaži več RTV z ustoličenjem Ljerke Bizilj in Štularja na programskem svetu, popolnoma izgubila. To je to, ko ti pomembne vodstvene položaje vodijo ljudje, ki jih je nastavila politika. Politkomisarji.Manuela, travmiraj doma in s prijatelji ter družino. Zunaj si nastopajoča in tu ni časa za čustva - razen, če so del nastopa.