Magazin > VIP
29 ogledov

Maraaya za slušalke najela sobo

Maraaya Saša Despot
Maraaya sta za svoje oboževalce in za tiste, ki bi to radi še postali, sestavila knjižico "Maraaya za začetnike".

Maraayja sta v knjižici razložila, da sta duo in ne duet, kako sta prišla do imena Maraayja in kako se izgovori. Razkrila sta tudi nekaj osebnih informacij, med drugim to, da sta se spoznala na glasbeni akademiji in da sta postala par na prvem žuru ter da imata dva sinčka. Razložila sta tudi, kaj pomeni ime Marjetka in dodala, da bi hčerki nadela isto ime.

Seveda sta zapisala tudi nekaj besed o pesmi Here for you. Skladbi je bilo prvotno naslov Down low, a sta ga po komentarju na Facebooku, ki ju je opomnil, da na Eurosongu še nikoli ni zmagala pesem s pesimitičnim naslovom, le en teden pred Emo spremenila.

Če ste mislili, da je Raay napisal besedilo za Here for you, se motite. Here for you je delo Charlieja Masona, ki je napisal tudi pesem Rise like a Phoenix, s katero je Avstrija lani zmagala na Eurosongu.

Zanimiv je tudi podatek, da sta morala samo za slušalke najeti posebno sobo. Na Dunaj sta namreč prišla s 400 slušalkami, ki jih bosta podelila oboževalcem, sama pa lahko izbirate še med dodatnimi 20.

Knjižico lahko vidite tukaj.

Komentarjev 1
  • punca05 12:34 19.maj 2015.

    pa kdo piše take članke, da komaj lahko razbereš kaj je namen pisanja