Magazin > VIP
32 ogledov

Maria Shriver najela detektiva

Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Mari Žurnal24 main
Mario Shriver naj bi novica o moževem nezakonskem otroku tako zelo razjezila, da naj bi na to temo želela sklicati celo novinarsko konferenco, najela pa naj bi tudi zasebnega detektiva.

Maria Shriver, prevarana (za zdaj še) soproga nekdanjega kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja, naj bi po poročanju ameriških medijev najela zasebnega detektiva, ki bi podrobneje raziskal Arnoldovo nezvestobo.

Na dan je prišlo tudi, da naj bi novica o nezakonskem otroku, ki si ga je "sperminator" privoščil z dolgoletno hišno pomočnico Mildred Baeno, Mario tako zelo raztogotil, da je hotela na to temo celo sklicati novinarsko konferenco in vest podeliti s širnim svetom.

Naloga detektiva naj bi bila, da razišče govorice o tem, da naj bi Arnold zaplodil celo več nezakonskih otrok, dodobra pa naj bi prečesal tudi njegove finance.

Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Maria v luči nedavnih razkritij v skladu s kalifornijskimi zakoni upravičena do polovice njunega premoženja, ki ga ocenjujejo na 800 milijonov dolarjev.

Detektiv bo preveril tudi, koliko denarja je Arnold zapravil za nakup Mildredine hiše in drugih daril, ki ji jih je morebiti še poklonil. Upravičena je namreč tudi do tega premoženja.

Maria naj bi tudi že najela ločitvenega odvetnika. Kljub vsemu pa naj bi želela, da otroci z Arnoldom obdržijo stik in mu afero oprostijo.

Arnold in Maria sta bila poročena 25 let, skupaj pa imata štiri otroke: 21-letno Katherine, 19-letno Christino, 17-letnega Patricka in 13-letnega Christopherja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.