Magazin > VIP
21 ogledov

Maria Shriver vložila zahtevo za ločitev

On moleduje, ona ne želi nič slišati. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Dva meseca po tem, ko je bivši kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger javno priznal, da je z nekdanjo služkinjo spočel otroka, je njegova žena Maria Shriver vložila zahtevo za ločitev.

Maria kot razlog za ločitev navaja (med zvezdniškimi ločitvami zelo popularne) nepremostljive razlike, za njuna mlajša otroka, 17-letnega Patricka in 13-letnega Christopherja, pa zahteva skupno skrbništvo. Z Arnoldom imata sicer še dve hčerki, 21-letno Katherine in 19-letno Christino. Maria od varajočega moža zahteva tudi preživnino in plačilo vseh sodnih stroškov, ki bodo nastali med ločitvenim postopkom.

Zaenkrat še ni znano, kako se je Schwarzenegger odzval na Marijine zahteve, saj njegov tiskovni predstavnik Adam Mendelsohn tega ni želel komentirati. Prav tako ni znano, kakšen odnos bo Arnold po ločitvi od Marie imel z nezakonskim sinom Josephom, za katerega sicer po besedah neimenovanega vira skrbi že nekaj let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.