Magazin > VIP
175 ogledov

Mariah Carey ni hotela seksati s svojim zaročencem

carey, packer Profimedias
Mariah Carey pravi, da svojega zaročenca Jamesa Packerja ni prevarala s koreografom, saj seksa le z moškimi, s katerimi je poročena. To menda lahko potrdi tudi Packer, ki ni dočakal vstopa v pevkin "raj“.

Mariah Carey in avstralski poslovnež James Packer sta se razšla. V zvezi sta bila več kot eno leto.

Nekateri pravijo, da je Mariah zaročenca prevarala, drugi pa za konec krivijo ljubosumnega bogataša. Vsi, ki poznajo pevsko divo, vedo, da Mariah zagotovo ni skočila čez plot. Ima namreč zelo tradicionalne vrednote, ki ji prepovedujejo seks pred poroko. To je pred leti potrdil tudi Nick Cannon, s katerim je bila pevka poročena in  s katerim ima dva otroka.

Da ni hotela spati z njim in da je moral vedno prenočiti v drugi sobi, naj bi bil tudi razlog, da se je avstralskemu bogatašu Packerju tako mudilo s poroko. Kot pravijo viri, sta si zaljubljenca sicer ves čas izmenjevala nežnosti, do spolnega akta pa ni prišlo.

Mariah hoče 50 milijonov

Mariah od nekdanjega zaročenca sedaj zahteva 50 milijonov dolarjev. Meni namreč, da ji priprada odškodnina. Zanj se je iz New Yorka preselila v Los Angeles, da bi bil lahko bližje svojim otrokom. Poleg tega je bila po dogodku na jahti pred dvema meseca, ko je Packer napadel in odpustil njeno asistentko, tako travmatizirana, da je morala odpovedati več koncertov. Bogataš naj bi ji poleg tega obljubil denar.
Ali bo dobila milijone še ni znano, bo pa menda lahko obdržala zaročni prstan, ki je vreden 10 milijonov dolarjev.

Zvezo naj bi sicer prekinil James.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.