Magazin > VIP
2649 ogledov

Mariah Carey spregovorila o bolezni

mariah carey
Diagnoze ni želela sprejeti.

Mariah Carey so leta 2001 zaradi živčnega zloma sprejeli v bolnišnico, kjer so ji postavili diagnozo. Pevka ima bipolarno motnjo. "Tega si do pred kratkim nisem želela priznati. Živela sem v izolaciji in strahu, da me bodo razkrinkali," je izjavila Mariah in dodala, da se je motnje sramovala. »Breme je bilo pretežko. Nisem več zmogla. Poiskala sem si pomoč in jo tudi dobila. Obdala sem se s pozitivnimi ljudmi in se vrnila k delu, ki me osrečuje – pisanju pesmi in ustvarjanju glasbe."

48-letna zvezdnica mora jemati zdravila in hoditi na terapije. O svojem zdravstvenem stanju pa se je odločila spregovoriti, ker se trenutno počuti zelo dobro. "Ta zdravila so dobra. Po njih nisem zaspana, zadeta …" je še povedala Mariah in dodala, da je sprva mislila, da ima motnjo spanja. "Nisem se borila z nespečnostjo. Delala sem in delala, delala, delala … Bila sem razdražljiva in ves čas me je bilo strah, da bom koga razočarala. Izkazalo se je, da sem trpela za manijo," je še dejala pevka, ki se je pred zdravljenjem borila tudi z depresijo. "Motnja me ne definira in ne bom dovolila, da bi me nadzirala," še pravi diva.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.