Magazin > VIP
15 ogledov

Mariah le noseča?

Pevka se zdi vse bolj polna ... (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pevka Mariah Carey je kar sama zanetila govorice, da je noseča.

Domneve, da pričakuje svojega prvega otroka, je pevka in igralka sprožila z izjavo, da "se bo zgodilo nekaj posebnega". 39-letnica, ki je zaigrala v filmu Precious, že govori o svoji nadaljnji igralski karieri. "Z režiserjem se pogovarjam o treh filmih," je izdala.

A pevka, ki je poročena s pevcem Nickom Cannonom, naj bi se pripravljala na materinstvo. Posvojila naj bi siroto. "Prav tako je nekaj posebnega na poti. Več ne morem povedati," je še dejala.

Spreminja pa se tudi njena postava. Bolj je polna kot ponavadi, še posebej v obraz in zgornji del telesa. Na podelitvi oskarjev se je pojavila v modri Valentinovi obleki z globokim izrezom in razporkom ob strani, pila pa naj bi samo vodo.

Še pred nedavnim je pevka na filmskem festivalu v Palm Springsu sprejela nagrado vidno vinjena, njen mož pa jo želi zapreti v kliniko za odvajanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.