Magazin > VIP
23 ogledov

Mariah obiskal socialni delavec

Mariah in Nick se otepata neresničnih obtožb. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Novopečena mamica dvojčkov Mariah Carey je imela v porodnišnici prav poseben obisk, in sicer službe za otroško varstvo, ki je preverjala, ali res pije alkohol, medtem ko še vedno doji.

Novopečena mamica in očka Mariah Carey in Nick Cannon, ki sta 30. aprila postala starša malima dvojčkoma Monroe in Moroccanu, bi morala uživati v veselju, pa sta se morala dva tedna po porodu že soočati z grdimi obtožbami.

Mariah so namreč v porodnišnici obiskali iz službe za otroško varstvo zaradi prijave, da pevka v času, ko doji dvojčka, pije alkohol in jemlje tablete proti bolečinam. Njen soprog trdi, da je bila prijava lažna. "Vse se je začelo, ko je medicinska sestra moji ženi ponudila, naj popije malo temnega Guinnessa, saj je to dobro za mleko. Ne vem, ali je to kdo slišal, vendar so se takoj pojavile govorice, da moja žena pije pivo in jemlje zdravila. Ljudje bi naredili karkoli za zgodbo," je pojasnil Nick v intervjuju s Piersom Morganom na CNN.

Pravi, da se je pogovoril s socialnim delavcem in mu pojasnil, da so obtožbe zoper Mariah smešne. Pravi tudi, da gre po vsej verjetnosti za še en poskus tabloidov, da bi slikali njuna dvojčka. "Prihajali so v bolnišnico in se predstavljali kot nekdo drug. Kar je zares žalostno, ko pomislite, da želijo zaslužiti na novorojenčkih," je povedal Nick.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.