Magazin > VIP
35 ogledov

Mariah svoj dom poimenovala po zaporu

Nick Cannon Mariah Carey FameFlynet
Tommy Mottola, nekdanji mož pevke Mariah Carey, je v najnovejši knjigi razkril, da je on tisti, ki je Mariah povzdignil med zvezde, in da bi mu morala biti za to neizmerno hvaležna.

Dolgo po tem, ko sta se Mariah in Tommy leta 1997 ločila, je glasbeni mogul zdaj izdal knjigo, ki zajema vse spomine na zakon in poslovni odnos z eno največjih ameriških pevk vseh časov. Po koncu zakona je Mariah svojega bivšega večkrat označila za "gospodovalnega" in da jo je "psihično zlorabljal", Tommy pa v knjigi priznava, da je vsaj del o "gospodovanju" resničen. Zapisal je, da je bil obseden s tem, da bi iz nje naredil zvezdo, ter da je očitno delovalo. "Če sem bil gospodovalen, se opravičujem. Sem bil obseden? Da. A to je tudi razlog, zakaj je danes tako uspešna."

Mottola se v knjigi spominja, kako je bilo, ko je prvič slišal demo posnetek 18-letne Mariah. Misli, ki so mu takrat rojile po glavi, so bile: "To je najverjetneje najboljši glas, kar ste jih kdaj slišali v življenju!" Mariah so takrat že ponudili pogodbo, a jo je Tommy prepričal, naj se odloči zanj, saj bo iz nje "naredil največjo pop zvezdo na svetu". Njen debitantski album se je prodal v več kot 15 milijonih kopijah, takrat pa se je začelo tudi njuno razmerje ...

Zapor in pekel

Ko si je Mariah hotela pri 21. letih vzeti nekaj odmora in uživati v sadovih svojega dela, ji Tommy tega ni dovolil. "Prepričan sem bil, da bo imela veliko priložnosti za praznovanje," je pojasnil. Gospodovalno obnašanje se je nadaljevalo, ko sta se leta 1993 poročila in preselila v dvorec v New Yorku. Mariah je njuno posestvo pozneje poimenovala "Sing Sing" (visoko varovan zapor v New Yorku), njun zakon pa "zasebni pekel".  A Tommy se ob tem brani z besedami, da je vse to počel zavoljo njene kariere in da bi mu morala biti hvaležna.

Mariah je zdaj srečno poročena s televizijskim in radijskim voditeljem Nickom Cannonom, s katerim imata dvojčka, sina Moroccana Scotta in hčerko Monroe. Trenutno je zaposlena kot sodnica v resničnostnem šovu Ameriški idol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.