Magazin > VIP
26 ogledov

Mariah v strahu za zdravje dvojčkov

Nick Cannon Mariah Carey JLP
Dvojčka Mariah Carey naj bi po očetu Nicku Cannonu podedovala bolezen, ki napada ledvice.

Nick Cannon, mož Mariah Carey, je pred kratkim doživel lažjo odpoved ledvic, ki je posledica dedne bolezni, lupusa, ki se lahko prenese tudi na njegova 11-mesečna dvojčka. Mariah je noro zaskrbljena in ves čas pozorna na morebitne simptome, saj je bolezen lahko tudi smrtno nevarna. Poleg Moroccana in Monroe pa je še vedno v velikih skrbeh za svojega moža, ki je bil zaradi odpovedi ledvic letos že dvakrat hospitaliziran.

Zvezdnica naj bi možu celo zagrozila z ločitvijo, v primeru, da se ne odpove delu svojih službenih obveznosti, ki naj bi vplivale na poslabšanje njegovega zdravja. Nick se je tako že odpovedal vodenju jutranjega radijskega programa, še vedno pa ima svojo radijsko oddajo Cannon's Countdown in stand up nastope. "Nick je deloholik, obožuje svoje delo, pri katerem nima zdrave mere," pravi vir. Zaenkrat naj bi bilo z zdravstvenim stanjem dvojčkov in Nicka vse v najlepšem redu, vendar Mariah vseeno ni povsem pomirjena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.