Magazin > VIP
25 ogledov

Marii ponujajo 15 milijonov dolarjev

Maria Shriver Žurnal24 main
Le nekaj dni po tem, ko je Maria Shriver vložila zahtevo za ločitev od Arnolda Schwarzeneggerja, jo založbe že snubijo, da bi napisala knjigo o njunem propadlem zakonu.

Neka založba si tako zelo želi Marijinega pisanja o zakonu in skorajšnji ločitvi od Arnolda Schwarzeneggerja, da ji je za biografijo ponudila kar 15 milijonov dolarjev (približno 10 milijonov evrov). Ponudba naj bi bila tako visoka zato, ker Maria do zdaj še nobenemu mediju ni razkrila podrobnosti o propadlem zakonu, ki je že nekaj tednov glavna tema rumenih časopisov.

Petinpetdesetletna zvezdnica je sicer uspešna avtorica, ki je napisala že šest knjig, zato so založniki prepričani, da je zdaj odlična priložnost, da napiše novo. Poleg življenja z Arnoldom pa si želijo, da bi se razpisala tudi o njenem odraščanju v legendarni družini Kennedy. Za zdaj še ni znano, ali je Maria mamljivo ponudbo sprejela.

Schwarzi ji bo dal polovico imetja
Očitno Marii po ločitvi ne bo treba skrbeti za denar, saj ji velikodušno vsoto ponuja tudi Arnold, ki pravi, da ji bo ob ločitvi dal več kot polovico imetja, saj se zaveda, da je on glavni krivec za razpad zakona. Za lažjo predstavo, koliko bo z ločitvijo "zaslužila" Maria: njuno skupno premoženje je po poročanju ameriških medijev vredno od 500 do 750 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.