Magazin > VIP
46 ogledov

Marijan Novina zaročen

Marijan Novina, Petra Zajc Žurnal24 main
Pevec Marijan Novina se je po enem letu zveze s Petro Zajc zaročil. Zaroka je bila romantična, poroka pa ne bo klasična.

Rocker in tekmovalec resničnostnega šova Kmetija slavnih Marijan Novina se je konec preteklega leta zaročil z dekletom Petro Zajc, s katero je skupaj eno leto. Zaroka po njegovih besedah ni bila klasična, ker tudi sama nista klasičen par, nam je pa pevec razkril, da jo je zaprosil na plaži v Portorožu. Tam sta bila namreč nekaj dni in uživala na morju in plaži, kar je pevec izkoristil in dekle, sicer sredi noči, romantično zaprosil za roko.

Kdaj bo veseli dan, par še ne ve. "Nič še nimava v mislih, ker tudi ni rečeno, da se bova poročila v roku enega leta, kolikor traja zaroka. Vse to prepuščava toku, kakorkoli se bova odločila in kdaj bo do tega prišlo," je razkril Marijan in dodal, da bo poroka vsekakor v Sloveniji in bo drugačna kot klasične poroke.

O zaroki se je izvedelo prek socialne mreže Facebook, kjer stan pevca razkriva, da je zaročen. Sporočanje prek Facebooka pevca ne moti, saj vsakemu posamezniku dopušča, da piše, kar želi. Motilo ga je le to, da mu je nekdo ukradel identiteto in pisal v njegovem imenu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.