Magazin > VIP
36 ogledov

Marije še lep čas ne bo pripeljal v Slovenijo

Saša Vujačić, Marija Šarapova Flynet
Uspešni slovenski košarkar Saša Vujačić, ki je v zvezi z rusko teniško igralko Marijo Šarapovo, svoji srčni izbranki še vedno ni razkazal lepot domače dežele, in kot je povedal, ji jih še nekaj časa ne bo.

Znani slovenski košarkar Saša Vujačić, ki se je pred kratkim zaradi svoje kariere preselil v Turčijo, je v intervjuju za športni dnevnik Ekipa spregovoril tudi o svoji zvezi s slavno teniško igralko Marijo Šarapovo. Zaljubljenca, ki sta se spoznala prek skupnih prijateljev na nekem pikniku v Los Angelesu, imata skupen dom v mestu angelov, Mariborčan pa svoje izbranke še vedno ni popeljal v domače kraje. Za to bo, kot pravi, še čas. "Bomo videli, mogoče čez nekaj let," je povedal.

Zdaj bosta namreč že tako morala loviti skupne trenutke, glede na to, da ju bo ločil ocean. Saša se je sicer, preden je sprejel odločitev za selitev v Turčijo, najprej posvetoval z Marijo, ki pa je "razumela celo bolje in hitreje, kot sem mislil, tako da je bilo glede tega vse v redu", je povedal 201 centimeter visoki Saša. Oba sta športnika in razumeta, da so za karierne uspehe potrebne določene žrtve.

Vendar pa se v zasebnem življenju raje umakneta iz te drame. "Pomembno je, da se kot športnik znaš izogniti določenim stvarem in da veš, kaj je v prvem planu, to je šport," priznava košarkar in dodaja: "Ko sva zunaj igrišč, časa ne namenjava medijem, ampak drug drugemu in počitku."

Tako Saša kot Marija sicer prihajata iz slovanske dežele, in čeprav trenutno med sabo komunicirata v angleškem jeziku, je Saša povedal: "Kar dosti razumeva drug drugega, če govoriva v svojem jeziku."

Komentarjev 2
  • Ana Andrejc 21:11 27.september 2011.

    oh debil kakršn je, nej kr ustane kjer je.

  • 1111 20:01 27.september 2011.

    ...kaj pa vi veste če jo je odpeljal na lepinjo ali ne? Tako kot je Šarapova Američanka, je tudi Vujačić slovenec! Butli!!