Magazin > VIP
15 ogledov

Marika odletela v Las Vegas

Po nasvetih nekdanjih misic je Marika pripravljena na vse, je povedala. (Foto: F
1/11
Žurnal24 main
Letošnja miss Universe Slovenije Marika Savšek je že odletela v Las Vegas, kjer se bo več dni pripravljala na svetovni izbor.

V zgodnjih jutranjih urah je Miss Universe Slovenije 2010 Marika Savšek polna pričakovanj z letališča Jožeta Pučnika poletela v Las Vegas, kjer bo 23. avgusta izbor najlepše misice na svetu.

Marika je z izbranimi oblekami, čevlji, modni dodatki, nacionalnim darilom in darilci za sotekmovalke napolnila kar tri velike kovčke.

Z unikatno nacionalno obleko, na kateri so odtisnjene slovenske znamenitosti, bom Slovenijo dobesedno oblekla, moje sotekmovalke pa bodo našo državo lahko začutile
je promocijska darila opisala Marika

Ob odhodu je povedala: "Še pred nekaj dnevi nisem bila prav nič živčna, danes ponoči pa me je že malo zvilo. Spala sem bolj slabo, saj sem celo noč premišljevala, če sem res vse spakirala. In tudi sama noč je bila precej kratka, saj sem vstala že pred četrto uro zjutraj. Toda bivše misice so mi dale ogromno nasvetov, tako da sem pripravljena na vse. Pravzaprav komaj čakam, da stopim na letalo in poletim novim izzivom naproti."

Pred Mariko sta dobra dva tedna aktivnih priprav, intervjujev, številnih snemanj in fotografiranj, pa tudi prijetnega druženja in sklepanja novih prijateljstev.

Kljub pestremu in zasedenemu urniku bo o utrinke iz zakulisja, vtise in dogajanja v Las Vegasu ves čas poročala prek svojega bloga na www.missuniverseslovenia.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.