Magazin > VIP
67 ogledov

Marilyn Monroe ljubila ženske

Kot vzrok smrti Marilyn Monroe so ugotovili prevelik odmerek uspavalnih tablet. Žurnal24 main
Tako zatrjuje avtorica najnovejše biografije o seks simbolu Marilyn Monroe, Michelle Morgan. Med njenimi ljubimkami naj bi bila tudi Elizabeth Taylor.

Čeprav je od smrti Marilyn Monroe minilo že pol stoletja, njeno življenje še vedno buri duhove in navdihuje tako različne avtorje kot tudi filmarje, da obujajo njeno življenjsko zgodbo. Najnovejša biografija Marilyn Monroe: Private And Undisclosed Michelle Morgan o verjetno najbolj slavni blondinki vseh časov zdaj razkriva, da je bila Marilyn v resnici lezbijka. Zapeljivka, za katero so vzdihovali moški po svetu, naj bi se namreč le redko predajala strastem z moškimi, medtem ko naj bi skrivaj ljubimkala z ženskami, med katerimi naj bi se znašle tudi Joan Crawford, Barbara Stanwyck, Marlene Dietrich in Elizabeth Taylor.

Marilyn, ki je bila sicer kar trikrat poročena, pripisovali pa so ji tudi romance s številnimi znanimi imeni, med drugim z Marlonom Brandom ter predsednikom Johnom F. Kennedyjem, naj bi nekoč tudi priznala, da z moškim ni nikoli doživela orgazma. Sicer naj bi imela lepotička tudi določene zdravstvene težave ter panični strah pred nosečnostjo, kar naj bi prav tako vplivalo na njene odnose z moškimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.