Magazin > VIP
36 ogledov

Mariska je posvojila

Igralka Mariska Hargitay je leta 2004 ustanovila dobrodelno organizacijo Joyful Žurnal24 main
47-letna igralka Mariska Hargitay iz serije Zakon in red je posvojila deklico.

Mariska Hargitay, zvezdnica serije Zakon in red: Enota za posebne primere, je skupaj s soprogom, igralcem Petrom Hermannom, posvojila deklico, ki sta jo poimenovala Amaya Josephine.

"Nepopisno srečna sem. Od trenutka, ko se je rodila, je presenetljivo budna in polna ljubezni," je o svoji posvojenki, ki se je rodila pred enim tednom, Hargitayeva povedala za revijo People. Deklica se je rodila v ZDA in je temnopolta, igralka pa je navdušena, da imata s soprogom večrasno družino.

Igralka je še pojasnila, da sta s soprogom razmišljala tako o posvojitvi iz tujine kot iz ZDA in sta presrečna, da so bile njune molitve uslišane, nad sestrico pa je najbolj navdušen igralkin štiriletni sin August.

"Pravi, da je Amaya njegov dojenček in da je bila vse skupaj njegova zamisel. Že zdaj navdušeno razlaga, da jo bo varoval, ko odrasteta. Mislim, da bo odličen brat," dodaja igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.