Magazin > VIP
174 ogledov

Marjanca po Kešpički izdala Obsedence

Marjanca Scheicher Tone Fornezzi Tof
Novinarka Marjanca Scheicher je zbirki lastnih knjig dodala še en erotični roman, ki nosi naslov Obsedenci. Marjanca pravi, da temelji tudi na Slovencih, ki se radi "preseravajo".

Ko je pred leti izdala biografijo o Damjanu Murku, si nihče ni mislil, da bo Marjanca Scheicher izdala še kakšno knjigo. Pa jo je. Murku je sledila Kešpička, nato biografija o pornoigralki La Toyi, Kešpička 2, pred kratkim pa je izdala še knjigo Obsedenci. Ta erotični roman govori o dveh najboljših prijateljicah, starima med 25 in 30 let, ki sta še vedno samski in na lovu za bogatimi poslovneži. "Ko končno ujameta takšna moška, pa ugotovita, da to ni to. Da sta obsedena z nadzorom, posestjo, da morata glavni junakinji pripadati le njima in nikomur drugemu, medtem ko si onadva lahko privoščita vse, kar želita, tudi spogledovanje in seks z drugimi ženskami," nam je vsebino nove knjige na kratko opisala Marjanca, ki je v romanu hotela poudariti, da "po moško 'imeti denar' pomeni, da si lahko privoščijo vse."

"To ni čista fantazija"

Mlada avtorica nam je zaupala, da je navdih črpala tudi iz resničnega življenja Slovencev, "ki se želijo preseravati, oziroma navzven delovati, kot da imajo denar", pri pisanju pa je imela v mislih tudi mlade naivne ženske, ki "delujejo tako, kot da vsak trenutek potrebujejo nekoga ob sebi, ki jim bo ves čas pomagal, svetoval, stal ob strani." Marjanca je še razložila: "Seveda se moškim z denarjem takšne 'nedolžne in pomoči potrebne punčke' zasmilijo, in tudi Alma in Inja jih v Obsedencih obereta do kosti! Sicer pa to ni čista fantazija – pojdite v petek zvečer v lokal, ki je znan po tem, da se tam zadržujejo višji sloji in mladenke, pa boste videli, da se to dejansko dogaja! Pa ne mislim na striptiz klube ..."

Knjiga je naslov Obsedenci dobila zato, ker opiše vse in vsakogar, pravi Marjanca. "Vsak je z nečim obseden – eni s hujšanjem, drugi s prenažiranjem, eni s čokolado, drugi s seksom, eni z brskanjem po spletu, drugi z brskanjem 'kaj se dogaja pri sosedih' ... Vsak ima vsaj eno obsedenost, čeprav tega nihče noče priznati, saj ima beseda negativno konotacijo. In zato se v Obsedencih lahko marsikdo prepozna, oziroma poistoveti s književnimi junaki."

Bralce bo vrglo na rit in jih vzburilo

Prve strani knjige so bolj previdne, pojasnjuje svetlolaska, in bralca pripravljajo na nadaljne spletke. "Kar sledi, pa bo bralce vrglo na rit – ob branju se boste smejali, kakšni 'tepki' sta Alma in Inja, se zgražali in razburjali, zakaj se moška glavna junaka pustita vodit za nos in še kaj, se vzburili ob erotičnih prizorih in se spraševali, kje za vraga lahko dobite tako vročo bikram jogo v Ljubljani. Zagotovo pa si bo vsaka bralka lahko zamislila vročega šefa in vsak starejši bralec mlado pohotno žensko, ki mu ob vseh problemih predstavlja pravo sprostitev in pobeg v svet, kjer je vse v najlepšem redu," nam je še povedala in za konec v smehu dodala: "A ni že samo ta občutek brezskrbnosti, da imate seksi žensko, hud avto in dobro plačano službo, pa čeprav le za nekaj uric, kolikor vam bo vzelo branje Obsedencev, dovolj, da se odločite in v roko vzamete knjigo, ki vam vse to obljublja?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.