Magazin > VIP
10768 ogledov

Mark Wahlberg: Na dan, ko se je rodila hči, se je zgodila družinska tragedija

Mark Wahlberg FameFlynet
Ste vedeli, da je Mark Wahlberg odraščal z osmimi brati in sestrami?

Mark Wahlberg je ponosni očka štirih otrok. Tudi sam prihaja iz velike družine. Je namreč najmlajši od devetih otrok!
Le redki pa vedo, da je ena od njegovih sester pred leti umrla, natančneje na dan, ko se je rodila igralčeva najstarejša hčerka, Ella. Debbie je dočakala le 43 let, umrla pa je med rutinsko operacijo, med katero so ji poskušali odstraniti ledvični kamen. Med posegom je doživela srčni napad.  



"Po sestrini smrti je mama padla v globoko depresijo. Zgodilo se je na dan, ko se mi je rodil prvi otrok, hči Ella,“ je povedal in dodal, da noben starš takšne tragedije ne bi smel doživeti. 

Igralec je tudi razložil, da je odraščal v revščini. Ko sta z bratom zaslovela, je tudi to vplivalo na njihovo mamo, ki je nihče več ni naslavljal po imenu, ampak je bila znana le še kot "Markova in Donniejeva mama“. Izgubila je svojo identiteto, kar ji med žalovanjem ni pomagalo, je še dodal igralec, ki je bil težaven najstnik in je rad eksperimentiral s prepovedanimi snovmi. V mladosti je bil aretiran kar 20-krat.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.