Magazin > VIP
91 ogledov

Mark Walhberg za bratovo poroko ni imel časa

Donnie Wahlberg, Jenny McCarthy
1/2
Profimedias
Minuli vikend se je med drugim poročil Donnie Wahlberg, a je slavje minilo v znamenju družinskih odpovedi.

Donnie Wahlberg, igralec in nekdanji član zasedbe New Kids On The Block, je pred oltar popeljal Jenny McCharty. Poroke se je udeležilo več znanih obrazov, tudi nekdanji člani zasedbe NKOTB, manjkal pa je ženinov slavni brat Mark Wahlberg

Mark je uradno bratovo poroko preskočil, ker je hči praznovala rojstni dan. Ella ima sicer rojstni dan 2. septembra, a bo ta dan Mark odsoten zaradi snemanja. Neuradno pa naj se Rhea, Markova žena, in Jenny ne bi razumeli najbolje. Rhea naj bi Jenny zamerila, ker je v nedavnem intervjuju s Howardom Sternom preveč govorila o slavnem igralcu. Na poroki sta manjkala tudi Donnijev brat Booby in mama. Slednja naj bi na poroki manjkala, ker se boji letenja. 

Mark je bratu sicer poslal videoposnetek, v katerem mu je čestital za poroko. "Rad te imam Donnie. Zelo smo veseli zate. Žal mi je, da nismo mogli priti, se vidimo kmalu," je dejal bratu. 

Poročeni tudi Ashlee in Gabrielle

Poleg Donnieja in Jenny sta se odvili še dve zvezdniški poroki. Poročila se je Ashlee Simpson, mlajša sestra Jessice Simpson. Z Evanom Rossom, sinom pevske dive Diane Ross, sta se poročila na divinem posestvu.

Poročila sta se tudi igralka Gabrielle Union in košarkar Dwayne Wade. Poroka se je odvila v Miamiju, na zabavi pa jima je igral John Legend. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.