Magazin > VIP
37 ogledov

Mark Zuckerberg razkril, da s soprogo pričakujeta deklico

Mark Zuckerberg EPA
Ustanovitelj družabnega omrežja Facebook Mark Zuckerberg je v petek, kje drugje, kot prav na Facebooku, svetu sporočil, da s soprogo, zdravnico Priscillo Chan pričakujeta deklico. Chanova je doslej imela že tri spontane splave, zdaj pa je Zuckerberg sporočil, da je nosečnost že tako daleč, da je tveganje izgube zelo majhno.

Mark Zuckerberg in Priscilla Chan sta se srečala na univerzi Harvard in sta skupaj že več kot deset let. Poročila sta se leta 2012 in se intenzivno trudita dobiti otroka. Zuckerberg v petek ni povedal, kdaj pričakujeta rojstvo hčerke, je pa s svetom delil občutke, ki sta jih imela z ženo po treh neuspešnih nosečnostih.

"Ko izveš, se napolniš z upanjem ..."

Zapisal je, kako se napolniš z upanjem, ko izveš, da boš kmalu dobil otroka in začneš razmišljati, kaj bo otrok postal. "Sanjaš o upanju za otrokovo bodočnost, potem pa ga več ni in to je zelo samotna izkušnja," je med drugim napisal Zuckerberg, ki je za svoje sporočilo samo v pol ure prejel 200.000 všečkov in 18.000 komentarjev s čestitkami ter zahvalami zaradi odkritosti glede spontanih splavov.

Cilla, kot pravi svoji ženi in otrok sta zdrava in Zuckerberg se je celo pošalil, da je na ultrazvoku videl, kako mu je hčerka dvignila palec v pozdrav.

Starševstvo bo novo poglavje v njunem življenju in kot zagotavlja Zuckerberg, se bosta osredotočila na prizadevanja, da naredita svet boljši za njunega otroka ter naslednje generacije.

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.