Magazin > VIP
277 ogledov

Marko Degenek se je spogledoval z Adriano Lima

degenek
1/4
Žurnal24 main
Našemu manekenu Marku Degenku je uspel veliki met. Dobil je vlogo v oglasu, v katerem je zaigrala tudi slavna Adriana Lima.

Marko, ki dela po okriljem Mister Model Management, je oglas za Veet snemal konec februarja. "Koncept je sila preprost. V oglasu se vse vrti okoli Adriane, ki uživa na znamenitih lokacijah Istanbula. Igral sem spogledljivca, katerega pozornost Adriana pritegne, ko vstopi v restavracijo in se usede za sosednjo mizo. Z njo sem se moral večkrat spogledati in se nasmejati. Treba je poudariti, da glavna vloga, ena in edina, pripada le Adriani Limi. Vsa pozornost je na njej,“ je za Žurnal24 povedal Marko in dodal, da se bo snemanja z lepotico spominjal z nasmehom na obrazu. "Snemanje mi bo za vselej ostalo v lepem spominu. V manekenstvu sem imel mnogo lepih dni, ta pa je bil do sedaj moj najlepši. Vse kulisa je bila popolna: prečudovito vreme, restavracija v starem delu Istanbula, s pogledom na morje, staro mošejo in znameniti Bosporski most. Piko na i pa je dala celotna snemalna ekipa z vso organizacijo in seveda Adriana Lima.“

Mislil, da je šala

Marko pravi, da so se avdicije udeležili manekeni, ki so bili v tistem času v Istanbulu. "Šlo je za povsem običajno avdicijo: fotografiranje, predstavitev in igra. Zanimivo je to, da je produkcijska hiša že na kastingu zahtevala, naj poskusimo vlogo odigrati tako, kot bi ravnokar zagledali Adriano. Vsi smo to sprejeli kot nekakšen motivacijski ukrep za bolj vživeto igro, nihče pa si ni mislil, da bi lahko prav ona zares prispela v Istanbul,“ je še izjavil Marko, ki je, ko je izvedel novico, da je bil izbran, mislil, da gre za šalo. "Sprva sem res mislil, da gre za šalo, nato pa sem začel počasi dojemati, da ni, in vse skupaj pričakal v tihem navdušenju, brez pretirane živčnosti in treme.“

Snemanje je potekalo zelo hitro. "Z Adriano sem uspel spregovoriti le nekaj stavkov. Vse je potekalo zelo hitro. Bila je zelo prijazna do celotne ekipe, nasmejana, energična, profesionalna, potrpežljiva. Ni se pritoževala. Snemala je izredno hitro, največ tri do štiri ponovitve na kader. Zelo lepa pa je tudi v živo,“ nam je še razkril lepotec, ki je za konec še povedal: "Čeprav sem imel stransko vlogo, mislim, da je to vseeno lep dosežek. Biti izbran, sedeti ob Adriani in z njo odigrati vlogo ... Upam, da je to lepa popotnica za naprej in da mi to morda lahko pomaga na moji nadaljnji poti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.