Magazin > VIP
32 ogledov

Marko nima časa za matičarja

Nina Osenar Marko Potrč Planet TV
"Družina ima več od tebe, ko si zadovoljen s tem, kar počneš,“ pravi Marko Potrč, novi voditelj šova Moj dragi zmore.

Pretekli teden se je razvedelo, da bo Marko Potrč v šovu Moj dragi zmore zamenjal Miho Brajnika, ki pa kot urednik ostaja pri oddaji.

Kot pravi Potrč, je nov izziv sprejel, ker gre super in zabavno priložnost. "Kdo tega ne bi sprejel?“ pravi simpatični Štajerec, ki bi se pogumno lotil vsakega izziva, če bi se znašel v vlogi kandidata.

Sicer je moral tudi sam prestati že marsikaj. "Izzivov je bilo kar nekaj. Ne dvomim, da jih bo še več. Eden večjih je zagotovo bil odhod iz delovnega okolja, ki si ga gradil, soustvarjal. Ampak šele nato spoznaš, katere stvari te še zanimajo oziroma te zelo veselijo. Na nek način se v takšnih časih na novo odkrivaš.“

"Na prvem mestu je družina“

Markove prioritete so se z rojstvom otrok postavile na glavo. Sedaj je na prvem mestu družina, zaradi katere je odklonil mesto voditelja v informativni oddaji Danes. "Vsekakor je družina daleč na prvem mestu. Sodelovanje v prenovljeni oddaji Danes bi vsekakor bil lep izziv, ampak glede na nekatere okoliščine je zame to bilo nemogoče sprejeti. Vesel sem, da so se odprla nova vrata in lahko ostanem del ekipe Planet TV. Tudi zato, ker ima družina več od tebe, ko si zadovoljen s tem, kar počneš. Pogoj za to pa seveda je, da družino vsaj malo vidiš.“

Pred kratkim je pred oltar stopil Markov brat, zato nas je zanimalo, kdaj bosta z Lili Žagar dahnila usodni "da“. "Huh, o tem pa še ne razmišljava … Preprosto ni časa (smeh),“ pravi Potrč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.