Magazin > VIP
11876 ogledov

Marko Potrč in Lili Žagar: Na začetku sva zvezo precej dolgo skrivala

Lili Žagar, Marko Potrč Žurnal24 main
Marko Potrč in Lili Žagar sta skupaj že enajst let!

"So rekli takrat: 'To je samo za promocijo. Za PR. To ne bo nič resnega.' Zdaj je od tega dobrih 11 let. In midva se smejiva, ko se spomniva teh komentarjev. No, pa dva lepa “mejnika” sva v tem času postavila. Ime jima je Tilen in Inja,“ je televizijski voditelj Marko Potrč zapisal na Facebooku in objavil romantično fotografijo s svojo izbranko, voditeljico Lili Žagar.

Marko je za Žurnal24 razkril, da sta z Lili zaradi negativnih komentarjev svojo zvezo nekaj časa skrivala. "Na začetku sva zvezo precej dolgo skrivala, ravno zaradi tega. Se pa s komentarji nisva kaj dosti obremenjevala, bilo nama je bolj kot ne vseeno. Imela sva se luštno, uživala sva. Zveze nisva obešala ne veliki zvon, tudi v redakciji tega nisva razkrila,“ je za naš medij povedal Potrč in na pripombo, da se je bilo takšnih skrivalnic verjetno kar težko igrati, odgovoril: "To je začetku zveze dalo še dodaten čar. (smeh)“

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.