Magazin > VIP
83 ogledov

Markov brat o Mireli: "To je le avantura"

Marko, Mirela Voyo/ zurnal24.si
Markov brat Sandi pravi, da se Marko z Mirelo v šovu Big Brother le zabava.

Ali Primorec Marko, kaj čuti do dvajset let starejše ljubice Mirele? Njegov brat Sandi pravi, da gre le za avanturo. "Mislim, da si Marko z Mirelo v hiši le krajša čas. Tukaj ne gre za ljubezen. Upam se trditi, da gre le za avanturico, vem pa ne. Mislim, da bosta to končala, ko bo šova konec, saj je med njima taka starostna razlika, da je že kar smešno."

Izdal pa je tudi, kako na Markove vroče igrice v šovu gledata starša. "Oče nima nič proti, kot moški ga razume, mami pa sicer ni čisto prav, vendar se je sprijaznila, da ima Marko 20 let in da pač dela kar želi. Mislim, da je mama ne bi sprejela za snaho, saj je Mirela le deset let mlajša od nje," je prepričan Sandi, ki pravi, da pa se Marko izven šova vsekakor ne bo delal, kot da z Mirelo nista bila skupaj in ji bo, v primeru, da res ne bo imela kam, pomagal. "Čeprav dvomim, da jo bo mož res vrgel na cesto, po mojem je to malo napihnjeno. So le v šovu, tam je situacija drugačna kot zunaj." še dodaja. 

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:42 26.marec 2016.

    "Oče nima nič proti, kot moški ga razume,"Ker tapravi moški ima avanture in seksa z prvo k lahko in se prepušča hormonom. Jah če je temu tako je pravi moški tisti ki ga obvladujejo hormoni ne pa pamet. Men ...prikaži več se zdi pravi moški tisti pri kateremu ima pamet večjo težo od živalskih vzgibov. Ne rečem sj seks sam po seb ni slaba stvar sam brez ljubezni je to početje najmanj nezrelo.

  • Bethesda 15:08 26.marec 2016.

    Pomoje bo treba pocasi k zdravniku. malo preveckrat ti to jokas. psihiater mogoce?

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:08 26.marec 2016.

    RESNIČNOSTNI ŠOVI 2016http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/183757/slovenski-resnicnostni-sovi-2016