Magazin > VIP
75 ogledov

Martin s Kmetije je sveže zaljubljen

Martin in Vanja Osebni arhiv
Eden od dvojčkov s Kmetije: Nov začetek, Martin, se je nepričakovano zaljubil.

Svojo izbranko Vanjo je Martin, eden od dvojčkov iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, spoznal na enem od dogodkov, ki se ga je udeležil s sotekmovalci: "4-letna hčerka njene sestre je invalid in je izrazila željo, da bi rada videla tiste, ki smo bili na kmetiji, zato smo šli z Denisom, Leonom, Božom in s Kamalo na obisk, kjer sva se spoznala, potem pa sva bila skupaj na par feštah, potem pa je preskočila iskrica.“ Kot nam je zaupala Vanja, je Martin tisti, ki je naredil prvi korak, saj je pristopil do nje, ji priznal, da mu je všeč in ji kar neposredno rekel, naj se odloči, ali bo njegova.

Parček, ki je uradno skupaj od 10. jarnuarja letos, nikakor ne skriva, da sta si zelo naklonjena. Drug pri drugem občudujeta predvsem delovnost in preprostost: "Da ima delovne navade ter da je pozoren in prijazen," nam je zaupala Vanja, ki Kmetije sicer ni spremljala, je pa o Martinu in njegovem bratu slučajno izvedela, ko je brskala po spletu.

Ker ne živita blizu, se videvata med vikendi pri njem ali pri njej, ko ne delata, sicer pa ona meni, da bi to lahko bila prava ljubezen, Martin pa na vprašanje, kaj si misli o tem, da je nekoč dejal, da za zdaj ni pripravljen na družinsko življenje, odgovoril: "Zarečenega kruha se lahko veliko poje. Prišla je sprememba, slej ko prej bi."

Komentarjev 2