Magazin > VIP
201 ogledov

Imajo Marušine objave globlji pomen?

2015kmetija:nov začetek Saša Despot
Maruša Kraševec iz šova Kmetija: Nov začetek na Facebooku najraje objavlja fotografije psov, kdaj pa kdaj pa se med njenimi objavami znajde tudi kakšna misel, iz katere je možno, še zlasti v tem času, ko se veliko govori o koncu njene zveze s Fakijem, zelo veliko sklepati.

maruša | Avtor: Facebook Facebook
Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da ste se nekdanja tekmovalca Kmetije: Nov začetek, Maruša in Faki razšla. Faki je o tej temi javno spregovoril, Maruša pa se je zavila v molk. Izjavo je dala le za planet.si. Povedala je, da o Fakiju nima namena grdo govoriti in da ga bo imela vedno rada.

Je pa Maruša na svojem Facebook profilu objavila nekaj zanimivih misli. "Mogoče ti vzame le minuto časa, da nekoga zlomiš, uro, da spoznaš, da ti nekdo ustreza, en dan, da se zaljubiš, toda lahko ti vzame celo življenje, da pozabiš nekoga,“ je bila objava, o kateri smo pisali pretekli teden in iz katere je možno sklepati, da Maruša te zveze ne bo tako hitro prebolela. Slednje bi lahko potrjevala tudi misel o škodljivih ljudeh.

Najbolj zanimiva pa je bila njena sobotna objava. Po Facebooku v zadnjem času kroži veliko objav, v katerih glavno vlogo igra John. Maruša si je eno sposodila. "To je John. John se ne pogovarja z drugimi dekleti, kadar je v zvezi. John ni je***. Bodi kot John." Se za to objavo skriva globlji pomen? 

maruša | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 2
  • YASSIR 09:33 25.januar 2016.

    Ma saj to so govorili že v šovu da ima aki zunaj cel kup žensk zraven maruše.To so pač ti gradbeni delavci ki delajo po terenu to je že znano da imajo v sakem kraju kako malo za ...prikaži več nahoblatte babe po 30 so pa še bolj vsekane kot smrklje že lani je bila Ema pri 35 bolj vsekano kot tiste pri 20

  • dd 09:02 25.januar 2016.

    Čez čas bo že ugotovila, da je bila to zanjo velika sreča, ker se je razšla s Fakijem. Ko si čez glavo zaljubljen, pač ne vidiš realnosti.