Magazin > VIP
78 ogledov

Maša in Tamara: Prijateljstva je konec

tamara maša Voyo
Nekdanji tekmovalki Big Brotherja nista več v stikih.

Maša in Tamara že od finalne oddaje šova Big Brother nista več v stikih. Lepotički sta se v šovu najprej zelo dobro razumeli, ko pa je morala Tamara hišo Big Brother zapustiti, se je njun odnos malce skrhal. Maša se je namreč preveč zbližala z Erikom, ki je v šovu pred tem dvoril Tamari.
Slednja je sredi šova dobila priložnost, da se vrne v hišo in Maši in Eriku pove, kaj ji leži na duši. Njen nastop je bil legendaren. Več o tem TUKAJ.

Dekleti sta po Mašinem izpadu hitro zakopali bojno sekiro in se skupaj zabavali po Sloveniji, sedaj pa je prijateljstva konec. "Treba je poslušati vse plati zgodbe in ne le ene. Nanjo sem gledala kot na sestrico, a spoznala, da ima  popolnoma drugačen pogled na življenje kot jaz, zato se z njo ne mislim ukvarjati. Lepše mi je brez nje.“ Na vprašanje, kaj točno je o Maši spoznala, je Tamara odgovorila: "Tiha voda bregove dere. Spoznala sem, da ljudem ne smeš slepo zaupati. Meni je rekla, kako me je pogrešala in jokala, ker me ni bilo, drugi pa so mi povedali, da je govorila, da me ne prenaša. Dvolična pač. Ne morem ji več zaupati. Mislim, da je najbolje, da greva vsaka svojo pot. Želim ji vse najlepše. Če jo vidim, jo bom pozdravila, z njo pa ne bom več prijateljevala. Mislim, da sva zaključili.

Mašinega komentarja nam še ni uspelo dobiti.

Komentarjev 1