Magazin > VIP
222 ogledov

Maša Medik spet samska

Maša Medik Mediaspeed.net
Potem ko smo pisali, da je Maša Medik zaročena, nam je pevka sporočila, da sta se z novim partnerjem že razšla.

Iz virov blizu Maše Medik smo pred nekaj tedni izvedeli, da naj bi se pevka zaročila z novim izbrancem Dejanom, s katerim sta bila skupaj od novega leta. Novičko smo seveda takoj preverili pri Maši, a nam na naše vprašanje ni odgovorila dva tedna. Danes pa nam je sporočila, da novička ne drži in da z Dejanom sploh nista več par.

Ali se je njen status v samskega spremenil ravno v dneh, ko smo čakali na njeno sporočilo, ne vemo, znano pa je, da sta bila z Dejanom še pred nekaj tedni zaljubljena do ušes. Pevka je namreč še konec maja žarela od sreče, o svoji novi ljubezni pa je spregovorila tudi za revijo Obrazi, čeprav o ljubezenskem življenju nerada govori z mediji. "Čeprav nimam navade javno govoriti o svojem zasebnem življenju, bom tokrat naredila izjemo," je razložila in nadaljevala: "Sem zaljubljena in moj fant je tista energija, ki mi daje voljo do vsega, kar se mi v življenju dogaja. / .../ Lepo se je zbujati ob človeku, ki mi lepša dneve in me nasmeji do solz ter ob katerem sem to, kar sem. Preprosta in sproščena." Kaj je botrovalo tako hitremu koncu tako strastne zveze, pa vesta samo Maša in Dejan.

Komentarjev 5
  • hubabuba 11:16 28.junij 2012.

    Že o zaroki se je pisalo to so pa take avše neintelignetne..sicer pa a ni že bila z Kamenikom poročena!! IQ v totalni minus!!

  • širhakl 17:59 26.junij 2012.

    Je pač potrošni material,kot večina takihle kokel.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 16:23 26.junij 2012.

    Pa kje najdete vse to šavje?!!!