Magazin > VIP
217 ogledov

Maša Medik tarča anonimnih natolcevanj

Maša Medik mediaspeed
Pod objavo intervjuja z Mašo Medik so se na spletni strani Govori.se pojavili komentarji, ki razkrivajo nekatere nič kaj laskave podrobnosti iz njenega življenja.

Na spletni strani Govori.se so se pod objavo intervjuja z Mašo Medik iz revije Lea pojavili številni komentarji, med temi pa je predvsem trdno in tudi na dolgo zastopala svoje trditve anonimna oseba pod psevdonimom Opravljivka. Ta je razkrila precej zadev, povezanih z Mašinim zasebnim in poklicnim življenjem, poleg tega pa se je spravila tudi na njen odnos z Janom Plestenjakom, ki je Maši pomagal pri pripravi njenega prvega samostojnega albuma, pripisovali pa so jima tudi romanco.

Tako Opravljivka postavni plavolaski med drugim pripisuje, da je sama poskrbela za govorice o njuni zvezi, poleg tega naj ne bi znala biti ravno diskretna, s čimer je primorskemu pevcu povzročila marsikatero preglavico in bi lahko celo ogrozila njegovo kariero. Anonimka tudi trdi, da Maši sami ne bi nikoli uspelo pri njeni samostojni pevski karieri, do svojega prvega samostojnega albuma pa naj bi prišla na prav poseben način.

In kaj pravi Maša na te komentarje? "Dokler o meni pišejo ljudje pod psevdonimi, je zgodba zame zaključena," je za revijo Nova povedala lepotička, ki ji očitno takšni in podobni komentarji ne pridejo do živega. "Sploh pa je najlažje sedeti v naslanjaču  in komentirati življenja drugih. Škoda in žalostno, za kaj zapravljajo čas," meni svetlolaska, ki je trenutno zelo zadovoljna s svojim življenjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.