Magazin > VIP
26557 ogledov

MasterChef: Gledalci obrnili ploščo in našli novo "žrtev“

Natalija Palačković POP TV
Najboljših pet je moralo tokrat sodnikom MasterChefa pokazati, da so med šovom napredovali. Skuhati so namreč morali svoje najslabše jedi.

Najmanj se je izkazala Natalija.

Po izpadu je povedala, da jo je bilo strah, ker je bila želja tako močna. Slovo je težko sprejela, a zaveda se, da ji je sodelovanje v šovu odprlo nova vrata in da bo še naprej sledila svojim sanjam.

Bine Volčič se je od kandidatke poslovil z besedami: "Čeprav je na tej točki zate konec, mi vemo, da bomo zate še slišali, in to v kulinaričnem svetu.“ Besede, ki so Natalijo, ki še pravi, da je ponosna nase, zagotovo potolažile. 

Natalija Palačković Magazin Voditelj besen na Natalijo iz MasterChefa

Natalija sicer ni veljala za najbolj popularno tekmovalko sedme sezone šova. Gledalcem se je zamerila, ko je pri peki tort namenoma zafrknila sotekmovalko. Za Žurnal24 je nadarjena kuharica povedala, da so jo v oddaji že na samem začetku prikazali "kot največjega zmaja“. "Pri izzivu s torto so se začeli komentarji, da komaj čakajo, da grem ven. Ne oziram sem se na to, ker vem, kdo sem,“ je še dodala.

In če so nanjo v preteklosti v veliki večini leteli le negativni komentarji, se je to po zadnji oddaji spremenilo. Sedaj so se namreč oglasili tudi tisti, ki jim je bila Natalijina borbenost všeč.

Nekaj komentarjev, ki jih objavljamo nelektorirane:

"Ta je pa stravmatizerana do amena! Drgač kul znanje in tehnike, ampak je ne bi mela v kuhinji.“
"Kok ste prizadeti vsi tukaj ki jo šimfate. A ste kaj boljši pol od nje. Pol od vas ne zna solate oprat jezike imate pa vsi zlobne tko da ste lahk sam jeb*** tiho.“ 
"Škoda, men je bila pa všeč … borbena do konca. Velik dobrega ji želim!“
"Od prve oddaje sem navijal zate, kljub zdrsom... V veliko veselje mi bo kdaj pojest kaj izpod tvojih rok. GoNatalijaGo Michelinove zvezdice te čakajo.“
"Vse dobro naprej Natalija, prava borka. In ja vsak se bori na svoj način.“
"Mogoče nas je malo jezila s svojimi komentarji, v kuhanju pa je odlična! Borbaj dalje Natalija!!!“

Sedaj se je vzdušje očitno obrnilo proti Kimi. 

masterchef, KIMI ZUPANČIČ | Avtor: POP TV POP TV

"Aleluja, naj gre še jutri Kimi in vikend bo perfect.“
"Končno. Zdej bo zadeva dost bolj gledljiva... Še Kimi da gre ven, pol mi je pa vseen, kdo zmaga...“
"Jaaa še Kimi naj gre. Kolk je pametna no omg... sama bi vse skomandirala, bognedaj da kdo njej kaj predlaga. Kot oseba se niti enkrat ni izkazala...“
"Pa vsi ji grejo na jetra, samo s seboj je očitno zadovoljna. Pred sodniki pa vedno puppy face. Maša je vsaj nekaj naredila, ona pa eno uro porabila za gobovo juho s smetano. Samo prežganka izpred parih let je tak slaba jed za najboljše tekmovalce Masterchefa...“

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:19 12.junij 2021.

    Takih ljudi kot ja izpadla Natalija si nihče ne želi v bližini. Prav patetično je delovala, ko je vsakič znova kradla ideje sotekmovalcem.

  • Majazmaja 14:45 11.junij 2021.

    Ženska ima ekstremno hude psihične težave, kot je večkrat izpostavila, je bila večkrat hospitalizirana in hodila na terapije, ki pa ji niso pomagale. Meni je je žal, ker kuhanje obvlada, ampak karakter je porazen - za zlobo, škodoželjnost in hinavščino ...prikaži več ni opravičila. Ven ni šla zato, ker bi pripravila najslabšo jed, pač pa zato, ker oseba s takim karakterjem ne more in ne SME zmagati v takem showu. In prav je tako. V svojem kolektivu je pa ne bi imela, ker bi mi pobegnilo vse ostalo osebje.