Magazin > VIP
3244 ogledov

MasterChef Slovenija: Tekmovalka razkrila žalostno življenjsko zgodbo

ana masterchef POP TV
Mamo je dolgo iskala.

Na  POP TV se je začela nova sezona šova MasterChef Slovenija, v kateri tekmuje tudi Ana Potočnik, ki je Sloveniji razkrila svojo življenjsko zgodbo, ki je zagotovo marsikoga ganila do solz.

"Posvojena sem. Svojo pravo mamo sem spoznala pred pol leta,“ je v solzah razložila in dodala: "Dolgo sem jo iskala preko vseh možnih institucij, tudi socialne, a mi niso smeli dati podatka, tako da sem jo našla sama. Nisem je iskala zato, da bi šla k njej, saj imam svoje starše zelo rada, a sem si želela zapolniti praznino, da vem, kdo sem, od kod prihajam."

Ana je sodniku Luki tudi razložila, da meni, da ima strast do kuhe po mami. "Biološka mama mi je povedala, da, ko je bila noseča z mano, je ravno zaključevala slaščičarsko šolo in bila ves čas v peki. Tako da očitno imam nek gen.“ 

ana masterchef | Avtor: POP TV POP TV


Ana je še priznala, da ji je žal, da se je, ko je bila najstnica, obnašala neprimerno. "V najstniških letih sem bila kar precej problematična in sem tati in mami povzročala kar veliko težav. Nisem se zavedala, kako se obnašam. Pogosto sem staršem, ki so me posvojili, rekla kakšno grdo besedo. Nisem razumela, zakaj je to tako in zakaj sem posvojena. Zelo jih imam rada in jih ne bi zamenjala za nič na svetu in sem jima hvaležna, da sta me vzela.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.