Magazin > VIP
191 ogledov

Matej Drečnik kmetije še ni prodal

Matejeva kmetija bolha.com
Zmagovalec šova Kmetija išče lastnika Matej Drečnik je v začetku leta 2013 začel prodajati kmetijo, ki jo je dobil kot glavno nagrado, a zanjo novega lastnika še ni našel.

"Trenutno je ne prodajam, če bi pa zanjo dobil dobro ponudbo, bi o tem spet začel razmišljati,“ je za naš portal povedal Drečnik, ki je posest prodajal, ker ni imel miru pred radovedneži.

Povpraševanja za takrat najbolj slavno kmetijo v Sloveniji je bilo menda kar nekaj, se je pa zataknilo pri denarju, je za nas že pred časom povedal Drečnik, ki je za kmetijo zahetval 280 tisoč evrov. "Zanimanje sicer je, vsak teden me namreč pokličejo vsaj trije potencialni kupci, zatakne pa se pri bančnih posojilih. Cena ostaja enaka."

Mateja sicer še vedno obiskujejo in prepoznavajo na ulici, a je radovednežev veliko manj, kot jih je bilo nekoč, je še razkril.

Matej na svoji kmetiji sicer še vedno goji živali, ki pa jih čez zimo preseli. "Nekaj jih imam v reji, nekaj pa sem jih odpeljal k domačim," je razložila nekdanja resničnostna zvezda, ki za živali morda kmalu ne bo imela več časa. Kot smo poročali, se je med prijavami za resničnostni šov Bar, ki ga žačnejo snemati spomladi, zašla tudi njegova prijavnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.