Magazin > VIP
31 ogledov

Matej Drečnik si je menda našel kmetico

kmetija Anže Petkovšek
V pričakovanju nove ljubezenske družice zmagovalca resničnostnega šova Kmetija išče lastnika nas je razveselila novica, da naj bi si Matej že našel novo dekle.

Matej Drečnik, ki je po zmagi v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika dobil kar precej ženitnih ponudb, naj bi že spoznal pravo dekle, poročajo slovenski mediji. Novopečenega lastnika kmetije naj bi omrežila neznana črnolaska, ki naj bi se s svojim znanjem kar dobro znašla na Matejevi kmetiji.

Devetindvajsetletnik iz Cerkelj ob Krki sicer vesti o domnevni novi družici ni zanikal, kaj več pa nam tudi ni želel zaupati. "To je moje zasebno življenje," je bil skop z besedami. Vseeno pa je dodal, da si prizadeva, da bi njegova kmetija kmalu dobila novo gospodinjo.

Na slavni kmetiji je še vedno zelo veselo in življenje tam se vsekakor še ni umirilo. "Katastrofa je. Ravno včeraj je bilo tukaj toliko ljudi, da sem lahko jedel šele ob sedmih zvečer," nam je zaupal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.