Magazin > VIP
2742 ogledov

Matej iz šova Ljubezen po domače: "Našel sem žensko, ki sem jo iskal"

Matej Rupar POP-TV-2
Matej Rupar, kandidat šova Ljubezen po domače, je našel dekle.

Srce Mateja Ruparja, ki ga je Slovenija najprej spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek, letos pa smo ga lahko spremljali še v ljubezenskem šovu Ljubezen po domače, je osvojila Urška, ki ljubi konje tako kot on. O njegovi novi zvezi smo pisali že februarja, a nam Matej te lepe novice takrat še ni hotel potrditi, sedaj pa je le priznal, da je zaljubljen.

V katerem šovu je bilo bolj zanimivo – v Kmetiji ali v šovu Ljubezen po domače?
Gre za popolnoma različna šova. Kmetija je tekmovanje za denar, tri mesece živiš na tujem posestvu, v Ljubezni po domače pa smo bili pri meni. Ne moreš ju primerjati. Oboje je bilo sicer zanimivo. Kmetija je bila težka, Ljubezen po domače pa je bil bolj zabaven šov.

Bi šel še v kakšen šov?
Šel bi, če bi me plačali vnaprej.

Dobil si ogromno pisem deklet. Na podlagi česa si se odločil za pet srečnic, ki so te lahko spoznale na skupni zabavi?
Vsaka je bila po svoje zanimiva, izbral pa sem tiste, ki so mi bile vizualne najbolj všeč in tiste, ki so jih zanimale iste stvari kot mene, to je country stil in konji.

Z Metko sta imela zelo lep prvi zmenek. Izjavili ste celo, da jo vidite z otroškim vozičkom, nato pa ste za romantično potovanje izbrali Urško. Zakaj?
Metka me je vprašala, ali si jo predstavljam z otroki in jaz sem odgovoril, da si jo … Sicer sem se tudi z Metko dobro razumel, a z Urško sva se pogosteje šalila. Imava podoben smisel za humor.

Urška je, potem ko je k vam z enodnevno zamudo prišla Metka in ste ji posvetili vso pozornost, pobegnila s posestva. Kaj vam je takrat rojilo po glavi?
Več stvari. Spraševal sem se, kaj ji ni ustrezalo oziroma ali je za to akcijo stala produkcija. Zoprno je bilo, ker nisem vedel, zakaj je šla.

Na koncu sta šla na romantično potovanje v Budimpešto. Se je med vama, ko so kamere ugasnile, kaj zanimivega zgodilo?
Ne. V Budimpešti sem namreč spoznal, da to ni to.

Februarja smo na vašem Facebook profilu opazili romantična sporočila neke druge Urška. Kaj nam lahko poveste o njej?
O njej ne bom veliko razlagal. Povem lahko le, da je ona točno takšna ženska, ki sem jo iskal. Poznava se sicer že dalj časa, a nisva bila v stikih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.