Magazin > VIP
62 ogledov

Matej priznal, da je bila noč pestra

Matej, Kmetija nov začetek, kmetija Planet TV
Matej iz šova Kmetija: Nov začetek ne taji, da je bil konec Klemnove zabave vroč.

Tekmovalec resničnostnega šova Klemen Lopatič je pred kratkim zalil svoj 20. rojstni dan. Na zabavo je povabil tudi nekaj svojih slavnih “sotrpinov”, med drugim tudi Denisa, Leona, Martina, Boža, Mateja in Bernardo.

Po zabavi so se pojavile govorice, da je Matej noč preživel z nekim dekletom. “Govorilo se je, da se je dogajalo več kot le spanje. Lahko rečem, da je bilo zanimivo,” je za naš portal izjavil Matej, ki je kljub številnim ponudbam deklet še vedno samski. “Še vedno sem samski, dogaja se marsikaj, a nič konkretnega,” pravi Matej, ki ga dekleta na kave vabijo predvsem preko Facebooka.

Po žuru naj bi bilo pestro tudi pri Leonu, zato smo poklicali še njega. “Čudi me, zakaj me v zvezi s tem omenjajo. Z Denisom sva na zabavo zamujala, spat pa sem še med prvimi,” pravi Leon, ki sicer priznava, da se je na zabavi družil z več dekleti, ki jih je poznal že od prej, spat pa je šel sam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.