Magazin > VIP
32 ogledov

Mateja Drečnika oblegajo ženske

kmetija Anže Petkovšek
Matej Drečnik, ki dobiva ženitne ponudbe kar prek telefona, si želi zveze, v kateri bo veljalo razumevanje in vzajemno spoštovanje.

Matej Drečnik je s sodelovanjem v resničnostni oddaji Kmetija išče lastnika postal precej prepoznaven in priljubljen – predvsem pri ženskem delu občinstva. Tako je zmagovalec šova, ki je trenutno v iskanju življenjske družice, dobil že kar nekaj ženitnih ponudb. "Nekaj je zanimivih, ampak ne bom šel kar na prvo žogo,“ je povedal. Sicer se je že dogovoril za zmenek, vendar se s potencialno partnerico nista ujela. Vendar Matej ostaja pozitiven. "Se bo že našla ena,“ je prepričan.

Pri bodoči življenjski sopotnici mu je pomembno predvsem, da bi se ujela ter da bi med njima vladalo razumevanje in vzajemno spoštovanje, drugih posebnih kriterijev pa nima. Kar se pa tiče njenega znanja o kmečkih opravilih, pa pravi: "Ni ravno nujno, saj je tudi gospodinjskih del dovolj, tako da to ne bi predstavljalo tako velike težave.“

Mateja naj bi sicer po nekih govoricah po nedeljskem zmagovalnem šovu ujeli v lokalu med poljubljanjem lepe svetlolaske, kar pa je Matej za nas zanikal, govorice pa označil za lase privlečene. Z nekdanjim sotekmovalcem Miho ter še nekaterimi drugimi prijatelji je sicer res proslavljal zmago v lokalu Pod skalco, vendar omenjene afere po njegovih besedah ni bilo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.